Szállás Siófok
Szállás Siófok

Jelölj minket a FaceBook-on!  

Apartman foglalás

A Lakáskulcs Apartmanok iroda az Aranypart legnívósabb apartmanházának - Club 218 - földszintjén várja nyaralni, pihenni vágyó vendégeit.

Hogyan foglaljon? Miért érdemes foglalási rendszerünket használni?

Vásárlói előnyök

A lehető legjobb, leghatékonyabb szolgáltatásokat igyekszünk Önnek biztosítani. Versenyképes apartman árakat, széles választékot, teljes turisztikai termékpalettát biztosítunk Önnek, hogy egy helyen, rugalmasan és kockázatmentesen tudja megszervezni kikapcsolódását, nyaralását, üzleti útját.

Foglalását a Lakáskulcs Apartmanok Recepciós Irodája kezeli, külön egyeztetünk a szálláshelyekkel, így nem érhetik meglepetések érkezésekor!

Kedvező árak 

A piacon elért szerepünknek és hatékony kommunikációnknak köszönhetően szálláshelyek és más kapcsolódó turisztikai szolgáltatásokat biztosítunk. Felesleges tovább keresnie, megbízható szolgáltatást nyújtunk, versenyképes árakon!

A foglalás gyerekjáték velünk 

Csupán 4 magától értetődő lépésben viheti be foglalását. Ha a kiválasztott szálláshelyen nem áll rendelkezésre az Ön által választott ingatlan, úgy mihamarabb keresünk Önnek alternatív megoldást.

Foglalási feltételek

1. Foglalás, bejelentkezés, előleg fizetése:

A foglalás történhet faxon, e-mailben, vagy személyesen irodánkban. Írásos megrendelése után a kívánt szálláshelyet és egyéb szolgáltatásokat visszaigazoljuk, ezzel a Lakáskulcs Apartmanok Recepciós Irodája garantálja az adott szolgáltatás megvásárlását. A visszaigazolás után előleget kell fizetni, amely átutalással, postai úton vagy személyesen irodánkban lehetséges. A foglaló mértéke a szállásdíj 20 %-a. Amennyiben a visszaigazolás dátumától számított három banki munkanapon belül nem érkezik meg az előleg, foglalását semmisnek tekintjük.

2. Visszalépés az utas részéről:

A megrendelt szálláshely vagy szolgáltatás lemondását írásban kell közölni.

A lemondási díj a következő:

A nyaralás megkezdése előtt 14. napig a teljes foglaló

3. A megrendelt szolgáltatások módosítása:

Amennyiben Ön a megrendelt foglalását módosítani szeretné létszám vagy időpont változás miatt, előzetes megbeszélés alapján irodánkkal ez lehetséges. A változtatást írásban kell közölni 48 órával érkezés előtt, ezután egy módosított visszaigazolást küldünk az új szolgáltatások és árak megjelölésével. 

4. Visszalépés, módosítás a Lakáskulcs Apartmanok Ügyfélszolgálat részéről:

A Lakáskulcs Apartmanok Recepciós Irodája fenntartja a módosítás jogát. Előfordulhatnak előre nem látható technikai problémák, nehézségek: pl.: a lefoglalt szálláshelyen csőtörés, tulajdonos szerződés felmondása stb... Ilyen esetekben, amennyiben a Lakáskulcs Apartmanok Ügyfélszogálata előre tud a problémáról, a megérkezés előtt értesíti a vendéget és átfoglalja egy ugyanolyan paraméterekkel rendelkező szálláshelyre, természetesen a visszaigazolt árban. Amennyiben az érkezés napján történik a technikai probléma, az iroda szintén az előzőek szerint jár el.

5. Létszám, árak, részvételi díjak:

A lefoglalt szálláshelyet a megadott maximális létszámmal lehet használni. A szállásdíj tartalmazza a víz, áram költséget, és az ágynemű használatot. Nem tartalmazza az üdülőhelyi díjat, amelyet külön kell fizetni.

6. Megérkezés:

A kulcsátadás megérkezéskor az irodában a foglalási visszaigazolás 1 példányának bemutatásával történik. A szállás főszezonban (július, augusztus) délután 14:00 óra és 19:00 óra között foglalható el, elő-és utószezonban 14:00 óra és 17:00 óra között. Amennyiben váratlan nehézségek miatt (forgalmi dugó, autó műszaki hibája, későbbi elindulás) az adott időben nem érkezik meg, szíveskedjen irodánkat a megadott telefonszámon értesíteni. 

Kaució fizetése: a Kauciót érkezéskor 100 Euronak megfelelő összegben az irodában a kulcs felvételekor kérjük kifizetni. A kaució a teljes apartmanra, a teljes időszakra szól. A kapució a távozás napján, a kulcs leadásakor, az apartman ellenőrzése után visszajár kivéve, ha károkozás történt. Károkozás esetén az iroda a kaucióból fedezi a helyreállítás költségét. Amennyibe a kár értéke meghaladja a kaució összét, az apartman bérlők kötelesek ezt az összeget a kaución felül az irodában fizetni.

7. Egyéb költségek, szállásdíj fizetés:

A fizetés a megérkezés napján irodánkban vagy a szállásadónál történhet készpénzzel.

Egyéb, helyszínen fizetendő költségek:

- Üdülőhelyi díj/idegenforgalmi adó, amelyet a Lakáskulcs Apartmanok Recepciós Iroda, illetve a szállásadó a település szerint illetékes Önkormányzat részére fizet. Mértéke 18 éves kor felett 400,- Ft / fő / éj.

8. Elutazás:

A szálláshelyet az elutazási napon 10:00 óráig kell elhagyni, a kulcsot az irodában leadni.

 Kellemes nyaralást kívánunk!

Lakáskulcs apartmanok

Club 218 Siófok

Siófok Tourist

apartman kuponok banner